Rondleidingen en groepen

Rondleidingen en groepen

Een privérondleiding door onze vaste collectie of tentoonstelling, een exclusieve ontvangst of een stadswandeling vol verhalen? Of misschien wel een les voor je leerlingen of een spannend kinderfeestje?

Wij helpen je graag wanneer je een groepsactiviteit in Den Haag wilt organiseren.

NB Rondleidingen en groepsbezoek zijn tot zeker 1 september helaas nog niet mogelijk.

Rondleidingen

Onze rondleiders nemen je met veel plezier mee door de vaste collectie en vertellen je over het ontstaan van Den Haag. Ook zijn rondleidingen door onze tijdelijke tentoonstellingen mogelijk. Aan de hand van schilderijen en voorwerpen brengen de gidsen het verhaal van Den Haag tot leven.

De kosten van een groepsrondleiding bedragen € 65 exclusief museumentree (maximaal 20 personen per groep, vanaf 10 personen is de toegangsprijs €10 p.p.).
We organiseren elke zondag om 14.00 uur een instaprondleiding door de vaste collectie en tentoonstelling (50/50). Aanmelden hiervoor is niet nodig. Daarnaast organiseren we regelmatig rondleidingen door onze tijdelijke tentoonstellingen met een Haags tintje. Bekijk hier onze actuele tentoonstellingen.

Overige activiteiten

Bekijk ook eens:

Wil je een groepsactiviteit in Den Haag organiseren en ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een offerte: 070- 312 30 65 of educatie@haagshistorischmuseum.nl.

Tickets