Nalatenschappen

Nalatenschappen

Het nalaten van een bedrag of legaat aan het Haags Historisch Museum is een krachtige manier om de geschiedenis van Den Haag te bewaren en te delen met toekomstige generaties.

Uw rol in het erfgoed 

Met een schenking of nalatenschap aan ons museum wordt u een hoeder van de geschiedenis van Den Haag. U zorgt ervoor dat deze deze rijke erfenis behouden blijft en doorgegeven wordt aan toekomstige generaties, zodat ook zij ervan kunnen genieten. 

Uw  bijdrage stelt ons in staat om: 

  • Onze collecties te behouden en uit te breiden, zodat nog meer mensen van onze rijke geschiedenis kunnen genieten;
  • Educatieve programma's en tentoonstellingen te ontwikkelen die onze stad tot leven brengen;
  • Meer verbinding te creëren tussen gemeenschappen door ontmoetingen te stimuleren onder bezoekers.   

Nalaten 

Overweegt u om Stichting Haags Historisch Museum en Rijksmuseum de Gevangenpoort in uw testament op te nemen? Er zijn enkele manieren waarop u dat kunt doen: 

  • Legaat in het Testament: U kunt specifiek aangeven welk bedrag of welke goederen u aan ons wilt nalaten in het testament. 
  • Beneficiaire Nalatenschap: U kunt het Haags Historisch Museum tot een (mede-)erfgenaam maken. 


We staan klaar om met u samen te werken, uw wensen te begrijpen en ervoor te zorgen dat uw erfgoed bijdraagt aan de voortzetting van het onze.

Steunfonds

Nalatenschappen worden beheerd door Stichting Steunfonds Haags Historisch Museum. De Stichting heeft als doel de belangen van het Haags Historisch Museum te bevorderen. Voor meer informatie over het Steunfonds, klik hier.

Het Haags Historisch Museum is dankbaar voor iedere bijdrage, groot of klein. Als u overweegt om te schenken of een nalatenschap achter te laten, neem dan contact op met relatiebeheerder Carmèl van der Veeke via vanderveeke@haagshistorischmuseum.nl, of bel via (0)70 312 30 62. 
1598951972282.jpeg

Tickets