Zaalverhuur in Den Haag

Voor exclusieve zaalverhuur in Den Haag bent u bij het Haags Historisch Museum op de juiste plek. Ontvang uw gasten in een historisch gebouw met een prachtig uitzicht over de Hofvijver en het Binnenhof!

Unieke plek voor zaalverhuur in Den Haag

Organiseert u een receptie, diner, lezing of ander event en zoekt u nog een bijzondere ruimte? Dan is het Haags Historisch Museum wellicht een goede keuze voor u. Ons museum ligt op een unieke en historische locatie, midden in het stadscentrum en met een prachtig uitzicht op de Hofvijver. Wij bieden diverse mogelijkheden voor zaalverhuur in Den Haag en denken natuurlijk graag met u mee. Onze sfeervolle Schutterszaal en Salon staan tot uw beschikking.

  • Schutterszaal: van oorsprong de feestzaal van de schutterij. Een zaal met historische ambiance, geschikt voor groepen tot 85 personen.
  • Salon: deze sfeervolle ruimte is een replica van een negentiende-eeuwse stijlkamer. De zaal is geschikt voor groepen tot 45 personen.

Indien u een zaal wilt huren in Den Haag, behoort een uitbreiding met een professionele rondleiding door de vaste collectie en tijdelijke exposities uiteraard tot de mogelijkheden. We staan bovendien in contact met een aantal gerenommeerde cateraars, die wij warm kunnen aanbevelen. Het is echter ook mogelijk om voor een eigen cateraar kiezen.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd naar het Haags Historisch Museum als locatie voor zaalverhuur in Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We nemen graag de mogelijkheden met u door of kunnen u eens rondleiden door onze Schutterszaal en Salon. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 070- 3123062 of info@haagshistorischmuseum.nl.

Klik hier voor de voorwaarden en huisregels.