Zaalverhuur

Exclusiviteit, kwaliteit en een schitterend uitzicht

Heeft u iets te organiseren, privé of zakelijk? En wilt u dat doen op een van de meest historische en typisch Haagse locaties, direct gelegen aan de Hofvijver met prachtig uitzicht op het Binnenhof? Dan is het Haags Historisch Museum bij uitstek de locatie die u zoekt. Wij bieden diverse mogelijkheden voor zaalverhuur.

Reis terug in de tijd

Waar vanaf 1636 de schutters van het Sebastiaan Gilde bijeen kwamen, is sinds 1986 het Haags Historisch Museum gevestigd. Het museum neemt u mee voor een reis terug in de tijd. Stadsgezichten en portretten, bijzondere en alledaagse voorwerpen en verhalen brengen het verleden van Den Haag tot leven.

Recepties, diners, lezingen en meer

Het museum biedt vele mogelijkheden voor het organiseren van recepties, diners, lunches, bedrijfsevenementen, vergaderingen en lezingen. Een professionele rondleiding door de vaste en tijdelijke exposities geeft aan uw bezoek extra glans en verdieping. Een overzicht van de actuele tentoonstellingen kunt u vinden u op onze website.

"We hebben gisteren een hele fijne dag gehad in het Haags Historisch museum. De ruimte waar we gebruik van maakten was perfect. Dat we ook gebruik konden maken van de binnenplaats, was met het warme weer ideaal. De verzorging door alle facilitaire medewerkers gaf ons een welkom gevoel." - Een afdeling van de Gemeente Den Haag, juni 2017

Sfeervolle Schutterszaal en Salon

In ons historische museum heeft u diverse mogelijkheden voor zaalverhuur. De Schutterszaal is van oorsprong de feestzaal van de schutterij, en is in zijn oude glorie hersteld. De historische ambiance maakt deze zaal perfect voor verschillende aangelegenheden (tot 85 personen). Kleinere gezelschappen kunnen terecht in de sfeervolle Salon (tot 45 personen), een replica van een 19e-eeuwse stijlkamer.

Gerenommeerde cateraars

Het museum heeft uitstekende contacten met een aantal gerenommeerde cateraars. Daarbij bieden wij u ook de mogelijkheid te kiezen voor een eigen cateraar. Wij adviseren u graag!

Klik hier voor de voorwaarden en huisregels