Rondleidingen door het Oude Stadhuis

Een uniek kijkje in het Oude Stadhuis

Tegenwoordig wordt het Oude Stadhuis op de Groenmarkt in Den Haag gebruikt als trouwlocatie. Misschien heeft u er wel eens een bruiloft bijgewoond? U had toen vast alleen maar oog voor de bruid en bruidegom en niet zozeer voor het gebouw. Nu krijgt u de kans om met andere ogen naar deze locatie te kijken!

Het oudste deel van het Oude Stadhuis is in de 16deeeuw als eerste stadhuis in de Noordelijke Nederlanden in renaissancestijl gebouwd.In de 18de eeuw is er een mooie zijvleugel aangebouwd. Direct bij binnenkomst in het Oude Stadhuis wordt u bedolven onder de pracht en praal. Tevens bevindt zich hier een bijzondere collectie schilderijen uit het bezit van het Haags Historisch Museum. Samen met de gids bekijkt u de werken en krijgt u alles te horen over de geschiedenis van het Oude Stadhuis.

• De rondleidingen zijn in groepsverband mogelijk op dinsdagen van 09.30 tot 10.30 uur.
  • Kosten: € 65,00 voor de rondleiding (u ontvangt achteraf een factuur).
  • Mogelijk voor groepen van minimaal 10 tot maximaal 20 personen.
  • Neem voor meer informatie of direct boeken contact op via 070 3123065 of educatie@haagshistorischmuseum.nl.