Rondleidingen

Rondleidingen in het museum

Vanaf 1 juni mogen we de deuren van het Haags Historisch Museum weer openen voor publiek. Rondleidingen en groepsbezoek zijn helaas op korte termijn nog niet mogelijk.

Onze rondleiders vertellen u met veel plezier over het ontstaan van Den Haag en de groei tot internationale stad van Vrede en Recht. Ook nemen zij u mee over de tijdelijke tentoonstelling. Aan de hand van schilderijen en voorwerpen brengen de gidsen het verhaal van Den Haag tot leven. We organiseren elke zondag om 14.00 uur een instaprondleiding door de vaste collectie en tentoonstelling (50/50) waar u zich niet voor hoeft aan te melden, maar gewoon bij kunt aansluiten. Naast de 50/50 rondleiding vaste collectie/tentoonstelling zijn er regelmatig rondleidingen door onze tijdelijke tentoonstellingen met een Haags tintje.

Komt u met een groep naar het museum? U kunt al een rondleiding reserveren voor €65,- per gids (excl. museumentree, max. 20 personen per gids). Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 070 3123065 of educatie@haagshistorischmuseum.nl.

Rondleidingen buiten het museum