Oproep: Haagse Harry en ik

Oproep: Haagse Harry en ik

Vanaf 20 april schittert deze luidruchtige Hagenees in een tentoonstelling het Haags Historisch Museum.

Hoe groot is jouw liefde voor Haagse Harry? Ben jij een echte fan van de stripheld met buik en mat?

Om de tentoonstelling over Haagse Harry en zijn geestelijk vader Marnix Rueb compleet te maken, zijn we op zoek naar foto's van mensen die met Haagse Harry op de foto staan. 

Of je hem nou hebt vereeuwigd met een schilderij, een tatoeage of een beeld in je voortuin. Of je huiskamer staat vol met Haagse Harry spullen en je beste vriend lijkt sprekend op hem....

Deel met ons de leukste foto van jou met Haagse Harry en maak kans om samen met deze wereldberoemde hageneis te schitteren in het museum. Op 11 maart maken we een selectie uit de ingezonden foto's en krijgen de winnaars van ons bericht.

Hang jij straks in het Haags Histories Museijum?

Hoe stuur je jouw fan-foto in?*

  1. Facebook of Instagram: Post de foto op je eigen tijdlijn en gebruik de hashtag #HaagseHarryenIk.

  2. E-mail: Stuur jouw foto naar dit emailadres. Vermeld daarbij je voor- en achternaam en het verhaal bij de foto. 

Haagse_Harry_stripboeken_Marcia

Haagse Harry staat voor Haagse humor. Mensen buiten Den Haag hebben moeite met de uitspraak van dit Haagse accent. Dit stripboek kan je bijna alleen maar lezen en begrijpen als het hardop leest. Ontzettend leuke Haagse humor!

Den Haag, ze gasvrèhèd, ze nachleive, ze rus: De Haag-kaunekluk gènag!

Marcia Janssen-Hoosemans

*Voorwaarden

Met het insturen van de foto ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Ik ben 18 jaar of ouder. Indien ik jonger ben, heb ik toestemming gevraagd aan mijn volwassen ouders/ verzorgers om met deze actie mee te doen.

  • Ik geef Stichting Haags Historisch Museum toestemming om de foto’s openbaar te maken en/of te verveelvoudigen in media in de tentoonstelling en ter promotie van de tentoonstelling over Haagse Harry. 

  • Ik ben ervan op de hoogte dat er uit de inzendingen een selectie wordt gemaakt door het museum zelf en dat er over de uitslag niet kan worden gecorrespondeerd. 

Tickets