Haags Lullen met Sjaak Bral
foto: Bart Lelieveld
Nu te zien

Haags Lullen met Sjaak Bral

  • Wanneer 16 mei 2024 t/m 20 jun 2024 (Europe/Amsterdam / UTC200)
  • Voeg gebeurtenis toe aan agenda iCal
In deze workshop leert cabaretier Sjaak Bral je in een mum van tijd hoe je het plat Haags onder de knie krijgt. Of beter gezegd: onder de hùig.

“Kèk naah je ège!”
Als je de strips van Haagse Harry leest, kan het je niet ontgaan: alle personages in de strips praten plat Haags. Maar hoe klinkt dat eigenlijk? En wat betekenen al die Haagse uitdrukkingen? Sjaak Bral leert je de fijne kneepjes van het èchte Haags van de straat. Zo kun jij nóg meer genieten van de strips van Haagse Harry, een bezoekje aan de Haagse markt of een van de vele koffiehuizen die Den Haag rijk is. Lekkâh!

Wanneer
Donderdag 16 mei, 18.30 - 21.30 uur (uitverkocht)
Zaterdag 1 juni, 13.30 - 16.30 uur (uitverkocht)
Donderdag 20 juni, 18.30 - 21.30 uur (uitverkocht)

De workshop van Sjaak Bral duurt 75 minuten. Vooraf aan de workshop kun je op eigen gelegenheid de tentoonstelling bezoeken en is er een inloop met koffie en thee. Programma inclusief toegang museum: € 45,- per persoon.

Klik hier voor tickets

Over Sjaak Bral
Sjaak Bral is cabaretier, columnist, schrijver en geboren en getogen Hagenees. Hij verzorgde meer dan tweeduizend theateroptredens, schreef mee aan Ut Groen Geile Boekie en is regelmatig in de media te vinden. Voor de tentoonstelling over Haagse Harry in het Haags Historisch Museum ontpopte hij zich voor de gelegenheid tot gastconservator en leidt zo de bezoekers rond door de wonderlijke wereld van Haagse Harry.

Tickets