Festival de Betovering - Schatten uit het Depot
Verwacht

Festival de Betovering - Schatten uit het Depot

• Wanneer 22 okt 2021 van 14:00 (Europe/Amsterdam / UTC200)
  • Voeg gebeurtenis toe aan agenda iCal
Schatzoekers van 4 t/m 12 jaar kunnen op vrijdag 22 oktober 2021 op avontuur in het museum.

Gouden beelden, grote schilderijen, sieraden en andere snuisterijen… Als we het over schatten hebben, dan is dat toch waar je aan denkt? Zullen we je een geheimpje vertellen? Ons museum is eigenlijk ook een soort schatkist! Niet alle schatten van het museum zijn te zien ín het museum. De meeste schatten staan opgeborgen in het depot, dat is een soort kluis.

Het Haags Historisch Museum ging in haar depot op zoek naar schatten die je nog niet eerder in het museum hebt gezien. We vonden rare, bijzondere, oude en nieuwe schatten! Samen gaan we op zoek naar de verhalen van deze schatten. En, vind jij alles wel echt een schat? Wie bepaalt dat eigenlijk of iets een schat is?

Na het schatzoeken gaan we onze eigen schatkist maken. Hoe we dat gaan doen? Tja, daar kunnen we natuurlijk niks over zeggen. Dat is nog geheim!

Festival de Betovering

Tijdens de herfstvakantie van 15 tot en met 23 oktober staat cultureel Den Haag op verschillende locaties weer geheel in het teken van Festival De Betovering. Met theater- en dansvoorstellingen, films, muziek en workshops belooft deze editie van dit jaarlijkse festival in de herfstvakantie weer een groot feest te worden voor álle kinderen t/m 12 jaar. Deze workshop maakt deel uit van het programma.

Bekijk het hele programma op: www.debetovering.nl.

Praktisch

• Vrijdag 22 oktober 2021, van 14:00 tot 15:30 uur (iets eerder aanwezig is handig).
  • Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
  • De kaartjes kosten €7,50 per kind. Deelname is alleen mogelijk met een online ticket, verkrijgbaar via onze website.

Je kunt je kinderen aanmelden bij de kassa van het museum. Ouders en begeleiders kunnen de kinderen vanaf 15:30 uur weer ophalen.
Vol=vol. Mail dan naar educatie@haagshistorischmuseum.nl voor een plaats op de reservelijst of misschien een ander moment voor de workshop.

Wil je zelfstandig het museum bezoeken (vooraf of na afloop), dan is een ticket te koop via de website.