Zaalverhuur

Zaalverhuur

Organiseer je bijeenkomst op een van de meest historische en typisch Haagse locaties.

Exclusiviteit, kwaliteit en een schitterend uitzicht

Heb je iets te organiseren, privé of zakelijk? En wil je dat doen op een van de meest historische en typisch Haagse locaties, direct gelegen aan de Hofvijver met prachtig uitzicht op het Binnenhof? Dan is het Haags Historisch Museum de locatie die je zoekt. Wij bieden je diverse mogelijkheden voor het huren van een zaal.

Reis terug in de tijd

Het museum neemt je mee op een reis terug in de tijd. Waar vanaf 1636 de schutters van het Sebastiaan Gilde bijeen kwamen, is sinds 1986 het Haags Historisch Museum gevestigd.  Stadsgezichten en portretten, bijzondere en alledaagse voorwerpen en verhalen brengen het verleden van Den Haag tot leven.

Recepties, diners, lezingen en meer

Ons museum bied je vele mogelijkheden voor het organiseren van recepties, diners, lunches, bedrijfsevenementen, vergaderingen en lezingen. Een professionele rondleiding door de vaste en tijdelijke exposities geeft je bezoek extra glans en verdieping. Een overzicht van de actuele tentoonstellingen kun je hier vinden.

"De ruimte waar we gebruik van maakten was perfect. Dat we ook gebruik konden maken van de binnenplaats, was met het warme weer ideaal. De verzorging door alle facilitaire medewerkers gaf ons een welkom gevoel."

Een afdeling van de Gemeente Den Haag, juni 2017

Sfeervolle Schutterszaal en Salon

In ons historische museum kun je verschillende zalen huren. De Schutterszaal is van oorsprong de feestzaal van de schutterij en is in zijn oude glorie hersteld. De historische ambiance maakt deze zaal perfect voor verschillende aangelegenheden (tot 85 personen). Ben je met een kleiner gezelschap? Dan kun je terecht in de sfeervolle Salon (tot 45 personen), een replica van een 19e-eeuwse stijlkamer.

Gerenommeerde cateraars

Het museum heeft uitstekende contacten met een aantal gerenommeerde cateraars. Daarbij bieden wij je ook de mogelijkheid te kiezen voor een eigen cateraar. Wij adviseren je graag!

Klik hier voor de voorwaarden en huisregels

Tickets