Win een VIP-arrangement voor 5 maart

Den Haag was in de jaren 50 en 60 dé pophoofdstad van Nederland. Zou het niet leuk zijn om nog één keer die legendarische periode mee te maken? Laat ons op Facebook weten met wie jij dit wilt beleven en maak kans op een VIP-arrangement voor 2 personen op zaterdag 5 maart!

Het VIP-arrangement bestaat uit:

  • VIP Rock History Tour van 1,5 uur door Den Haag met reisleiders René Bom (nachtburgemeester) en Frans Krassenburg (Golden Earring). Tijdens deze bustour vertellen zij uit eigen ervaring over de Haagse rockscene, luister je naar live muziek en kom je langs plekken die belangrijk zijn (geweest) voor de Haagse popmuziek.
  • Gratis toegang tot de tentoonstelling ‘Uitgaan in de fifties en sixties’ en alle activiteiten in het museum, zoals optredens van The Clarks, je make-up en haar laten doen in fifties/sixties stijl en je nieuwe look vastleggen in de Photobooth.
  • Twee gratis consumpties p.p.

Wil jij dit VIP-arrangement voor 2 personen winnen? Doe dan mee met onze winactie op Facebook! Op maandag 29 februari maken we de winnaars bekend.

Behoor je niet tot de VIP-winnaars? Niet getreurd: je bent op zaterdag 5 maart alsnog van harte welkom bij de feestelijke openingsmiddag van de tentoonstelling. Het is ook mogelijk om de Rock History Tour zelf als activiteit te boeken met vrienden of familie.