Win een interieurworkshop t.w.v. € 59,95 of twee vrijkaarten voor De Wereld achter een Poppenhuis!

Geïnspireerd geraakt door de (mini-)interieurs in onze tentoonstelling De wereld achter een poppenhuis? En wil je nu zelf aan de slag met je eigen interieur? Goed nieuws: wij mogen twee plekken weggeven voor de Interieur WorkOut in Den Haag op zaterdag 24 maart! Samen met Vanessa Kervezee, professioneel styliste en interieurontwerpster bij Roomwit, maak je een inspirerend interieurplan voor een ruimte in jouw huis.

Wat kunnen je winnen?

• 2x 1 ticket voor de Interieur WorkOut in Den Haag op zaterdag 24 maart van 13.00 tot 17.00 uur, inclusief:

✓ Een vrijkaartje voor de tentoonstelling De Wereld achter een Poppenhuis
    ✓ Briefing door interieurontwerpster Vanessa Kervezee
    ✓ Koffie/thee en iets lekkers
    ✓ Werkboek
    ✓ Materialen
    ✓ Drankjes en hapjes
    ✓ Goodiebag
    ✓ Terugkoppelmoment​

• 2x 2 vrijkaarten voor de tentoonstelling De Wereld achter een Poppenhuis in het Haags Historisch Museum.

Hoe kun je meedoen?

Jonkvrouwe Lita de Ranitz liet zich bij het inrichten van haar grote poppenhuis in 1910 inspireren door toonaangevende tijdschriften over architectuur en binnenhuiskunst. Het werd daardoor een eigentijds huis dat veel overeenkomsten vertoont met Haagse villa's en interieurs uit die tijd. Het poppenhuis beschikt bijvoorbeeld over een badkamer met ligbad, centrale verwarming, miniatuurkunstwerken en een telefoon: voorzieningen waar de 'gewone man' in die dagen slechts van kon dromen.

Wil jij kans maken op een plek bij de Interieur WorkOut of twee vrijkaarten voor de tentoonstelling? Stuur dan uiterlijk 15 maart een e-mail naar activiteiten@haagshistorischmuseum.nl en beantwoord de volgende vraag:

Welke kamer in jouw huis verdient een make-over en waar haal jij je inspiratie vandaan?

Uit alle inzendingen selecteert het Haags Historisch Museum een top drie. De nummer 1 en 2 winnen een plek bij de workshop en de nummer 3 en 4 winnen twee vrijkaarten voor de tentoonstelling De wereld achter een poppenhuis. Winnaars ontvangen op 16 maart 2018 persoonlijk bericht per e-mail.

Actievoorwaarden:

• Meedoen met deze winactie kan t/m 15 maart 2018.
  • Winnaars ontvangen op 16 maart 2018 persoonlijk bericht per e-mail.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Contactgegevens zullen enkel worden gebruikt voor deze winactie en worden daarna verwijderd.