Geslaagde eerste editie Café MijnDenHaag*

Speciaal voor deelnemers aan het project MijnDenHaag* organiseerde het Haags Historisch Museum i.s.m. Riboet Verhalenkunst op 12 november 2016 Café MijnDenHaag*, een avondprogramma met muziek en theater.

Met het project MijnDenHaag* verzamelt het museum al jaren verhalen over Haagse voorwerpen, om zo de persoonlijke geschiedenis van de stad vast te leggen. Om de MijnDenHaag*-deelnemers te bedanken voor hun bijdrage, stelde het museum samen met Riboet Verhalenkunst een bijzondere avond samen, met de MijnDenHaag*-verhalen in de hoofdrol.

Een selectie van de verhalen is gefilmd en daarna ‘meegegeven’ aan kunstenaars die zich lieten inspireren. De gasten genoten van een avond vol muziek, theater en video. Enkele reacties: “een zeer geslaagde en verrassende avond”, “geweldige performance”, “voor herhaling vatbaar”.

Hier sluiten wij ons graag bij aan: het was een succesvolle eerste editie van Café MijnDenHaag*! Bekijk hieronder het beeldverslag van de avond.