Wandeling: rondje Hofvijver (groep 7 en 8)

Wilt u een bezoek brengen aan de musea rond de Hofvijver, maar liever zonder museumdocent of begeleiding vanuit het museum? Koop dan het wandelboekje 'Rondje Hofvijver'.

Rond de Hofvijver in Den Haag is veel geschiedenis geschreven. Met een wandelboekje boordevol opdrachten ontdekken de leerlingen de geschiedenis van deze bijzondere plek. De opdrachten variëren van puzzelen tot kijkopdrachten en van kennisopdrachten tot tekenen.

Bij deze wandeling zit ook een gratis bezoek aan het Haags Historisch Museum, het Mauritshuis én (vanaf 12.00 uur) Galerij Prins Willem V inbegrepen. Op afspraak en tegen extra betaling is ook Museum de Gevangenpoort te bezoeken.

• Kosten: € 1,00 per leerling.
  • Wandelen op eigen gelegenheid.
  • Duur: minimaal 60 minuten, maximaal 120 minuten (afhankelijk van welke musea er bezocht worden).
  • Boeken via educatie@haagshistorischmuseum.nl of 070 - 312 30 65.