Dagje uit Den Haag

Tijdens een dagje uit in Den Haag mag een bezoek aan het Haags Historisch Museum niet ontbreken. Hier ontdekt u de rijke geschiedenis van de stad Den Haag.

Bezoek ons museum tijdens uw dagje uit in Den Haag

Gaat u binnenkort een dagje uit in Den Haag? Dan laten wij u graag kennismaken met de stad die u bezoekt. Den Haag is een stad met vele gezichten: het is het regeringscentrum, de Hofstad, Beatstad, maar ook de stad van ADO Den Haag en de Haagse ooievaar. Al deze facetten komen terug in ons museum.

Prachtige stadsgezichten, unieke groepsportretten en bijzondere poppenhuizen: dat is wat u allemaal kunt verwachten tijdens een bezoek. U heeft bovendien een prachtig uitzicht op de Hofvijver, want het Haags Historisch Museum ligt midden in het historische hart van Den Haag. Een unieke locatie dus, ideaal te combineren met andere activiteiten! We organiseren daarnaast regelmatig evenementen en bieden activiteiten speciaal voor kinderen.

Bekijk onze tentoonstellingen en activiteiten

Komt u langs bij het Haags Historisch Museum tijdens uw dagje uit in Den Haag? Kijk dan alvast op onze website naar de huidige tentoonstellingen en komende activiteiten. Wij zijn van dinsdag tot en met zondag geopend. Voor meer informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer 070 – 312 30 62 of een e-mail sturen naar info@haagshistorischmuseum.nl.