Café Sebas

Wilt u na uw museumbezoek nog even napraten met een kop koffie of genieten van een lunch? Dan bent u van harte welkom bij Café Sebas in het souterrain.

Nagenieten in Café Sebas

In het sfeervolle café serveren wij koffie, thee en sapjes, lunch en diverse zoetigheden. Typisch Haagse producten, zoals Haagse hopjes en een Haags Hopje-gebakje, mogen natuurlijk niet ontbreken. Vanuit het café heeft u een mooi uitzicht op de Hofvijver en het Binnenhof. Het is een ideale plek om samen na te praten of rustig te lezen aan de leestafel. U heeft hier tevens toegang tot ons gratis WiFi-netwerk.

Openingstijden en kaart

Het museumcafé is toegankelijk voor museumbezoekers gedurende de reguliere openingstijden (di-vr 10.00-17.00 uur, za/zo 12.00-17.00 uur). Bent u benieuwd wat wij serveren? Bekijk dan hier de menukaart van Café Sebas.

Arrangement - In de voetsporen van Jan van Ravesteyn

Bij onze tentoonstelling 'Gezichten van de Gouden Eeuw. Portretten van Jan van Ravesteyn' bieden we in samenwerking met Museumcatering een speciaal arrangement aan. Na een rondleiding door de expositie en stadswandeling door Den Haag, keert u terug in Café Sebas voor een heerlijk kopje koffie/thee met een Haags gebakje. Tickets voor dit arrangement zijn hier te koop.

De inrichting van Café Sebas is mede mogelijk gemaakt door een gift van het Sebastiaan Genootschap. De catering wordt verzorgd door MuseumCatering.

Foto's: A.M. Minnaard Fotografie