Talk 'Diversiteit en inclusie en relatie tot erfgoed'

17-10-2019 | 18:30

Musea worstelen met het presenteren van een gedeeld verleden. Wat is de juiste toon, welke objecten tonen we, welk woordgebruik hanteren we en hoe brenge nwe meerstemmigheid aan in onze presentaties. In de museumwereld speelt het debat over inclusie en diversiteit en de noodzaak om meer relevant te zijn voor een nieuwe generatie bezoekers. In dit debat bgengen we deze discussie naar het publiek. Moderator is Win Manuhutu, directeur Migratie Museum.

• Tickets kosten € 12,50 regulier of € 7,50 met Museumkaart.
  • Tickets kunnen online worden besteld.
    Let op: indien u naar de lezing+workshop komt zonder vooraf een ticket te hebben gekocht, kunnen wij u helaas niet garanderen dat er nog plek is. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren we u daarom altijd vooraf tickets te bestellen of om op de dag zelf om uiterlijk 17.00 uur de kassa te bellen.
  • Programma: