Kinderworkshop: (N)ooit gebouwd Den Haag (6 - 12 jaar)

Kinderactiviteit
27-02-2020 | 10:30

Niet alles wat een architect ontwerpt wordt ook echt gebouwd. Zo zijn er ook in Den Haag heel veel bedachte gebouwen waar alleen maar tekeningen van zijn. Dat kan jij beter, toch? Laten wij samen echt gaan bouwen!

Eerst doen we inspiratie op bij de tentoonstelling Nooit gebouwd Den Haag, waar je heel veel tekeningen en maquettes ziet van dit soort gebouwen die nooit gebouwd zijn. Wat vind jij mooi en wat niet? Welke elementen ga jij meenemen in jouw gebouw? Daarna gaan we creatief aan de slag en maak je een 3D ontwerp van jouw droomgebouw.

• Wanneer: donderdag 27 februari 10.30 - 12.00 uur
    Ouders en begeleiders kunnen de kinderen na afloop weer ophalen.
  • Wie: voor kinderen van 6 tot 12 jaar.
  • Kosten: per kind zijn de kosten €7,50.
  • Reserveren: reserveer nu een plekje via activiteiten@haagshistorischmuseum.nl o.v.v. naam en leeftijd van het kind en telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken tijdens de workshop.

Foto: Kim Verkade - Creative Imaging