Festival de Betovering: workshop met museumbezoek 'Is alles goud wat er blinkt?'

Kinderactiviteit
24-10-2019 | 14:00
De Gouden Eeuw was een periode van welvaart en rijkdom, daarom heet het Gouden Eeuw! Toch? Helaas is dat niet helemaal waar. Er waren veel mensen die het lang niet zo goed hadden als 'die rijken'. Wist je bijvoorbeelddat er in de Gouden Eeuw meer arme dan rijke mensen waren? Tijdens de workshop krijg je eerst een rondleiding waarbij je alles leert over de échte Gouden Eeuw van Den Haag. Daarna gaan we creatief aan de slag: blonk de Gouden Eeuw in Den Haag of was toch niet alles van goud? Jij bepaalt! Samen maken we ons eigen glanzende schilderij.

Festival de Betovering

Van 18 tot en met 26 oktober staat cultureel Den Haag op ongeveer 50 verschillende locaties geheel in het teken van Festival De Betovering! Met dit jaar ruim 500 nationale en internationale voorstellingen, films en workshops belooft de 20de editie van dit jaarlijkse festival in de herfstvakantie weer een groot feest te worden voor álle kinderen van 2 t/m 12 jaar.

Bekijk het hele programma op: www.debetovering.nl.

• Duur: 1,5 uur
  • Leeftijd: 6 -12 jaar
  • Kosten: € 7,00 per kind
  • Ouders/begeleiders kunnen de kinderen na afloop weer op komen halen