Festival de Betovering - kinderworkshop: op reis door de werelden van Den Haag

Kinderactiviteit
20-10-2020 | 11:00

In het Haags Historisch Museum kan je op reis langs typisch Haagse verhalen en personen uit de geschiedenis. Maar wist je dat veel van deze verhalen ook iets met andere landen te maken hebben? Ontdek wat wij allemaal in onze verhalenkoffer hebben zitten en ga mee op ontdekkingsreis! Ontdek de vele werelden van Den Haag. Een ontdekkingsreis is natuurlijk niet compleet zonder souvenir. We gaan aan de slag om een uniek souvenir te maken dat jou herinnert aan de ondekkingsreis langs de Haagse geschiedenis. Neem jouw souvenir mee naar huis als herinnering voor later.

TIP: neem je eigen tas mee om je kunstwerk mee naar huis te nemen.

• Dinsdag 20 oktober 11.00 - 12.30 uur
  • Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar
  • Kaartjes kosten €7,50 per kind. Deelname is alleen mogelijk met een online ticket, verkrijgbaar via onze website.
  • Kinderen kunnen zelfstandig meedoen met deze workshop, alleen voor het deelnemende kind moet een kaartje gekocht worden. Ouders of begeleiders kunnen de kinderen na afloop weer ophalen.

Festival de Betovering

Festival De Betovering gaat door! Ook deze herfstvakantie, 16 t/m 24 oktober 2020, staat Den Haag in het teken van festival De Betovering, internationaal kunstfestival voor de jeugd. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich negen dagen lang onderdompelen in theater- en dansvoorstellingen, films, muziek, workshops en straattheater.