Familierondleiding 'Glans, glorie en misère, de Gouden Eeuw in Den Haag'

Kinderactiviteit
21-08-2019 | 14:00

Tijdens deze rondleiding leer je spelenderwijs over de Gouden Eeuw in Den Haag en over het dagelijks leven in de Hofstad. Hoe zat dat met het koningshuis in deze periode? En hoe voelt het als je straf krijgt met zo'n blok aan je been of een schandbord om je nek? Doe mee met deze interactieve rondleiding!

Praktisch

• De familierondleiding vindt plaats op 24 juli, 7 en 21 augustus van 14.00 - 15.00 uur
  • Deze familierondleiding is speciaal voor kinderen met (groot)ouders
  • Kosten en aanmelden: je reserveert een plek door online een kaartje à €2,- per persoon te kopen. Deze prijs is exclusief museumentree, wat op de dag zelf dient te worden voldoen aan de kassa. (€10,- per volwassene, €3,- per kind 6 t/m17 jaar of gratis met een Museumkaart. Bekijk hier het complete overzicht van onze toegangsprijzen.)
    Let op: er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zonder het vooraf bestellen van een kaartje kunnen wij u geen plaats garanderen.

Voor of na de rondleiding zijn jullie van harte welkom om het museum op eigen houtje te bezoeken. Tip: ga met de kinderen op bezoek bij Betsie en ontdek het leven rond 1900 op de ontdekzolder, bekijk de prachtige poppenhuizen van jonkvrouwe Lita de Ranitz of ga kleuren en spelletjes spelen in de Salon! Voor kinderen is er genoeg te beleven, zo zijn er ook diverse speurtochten en kunnen jullie meedoen met een Gouden Eeuw kleurwedstrijd.

Foto: Kim Verkade - Creative Imaging